Spionering og skjulte opptak forbindes ofte med ulovlige hendelser og sniking på mennesker som ikke aner at de blir filmet. Selv om det i mange tilfeller avdekker en annen ulovlighet utført av den som blir filmet, skjer det minst like ofte at personen som blir filmet er uskyldig mistenkt. Mange misbruker også opptaket og kanskje havner vedkommende på internett uten samtykke. Men en vekkerklokke skjult som et kamera må jo nødvendigvis ikke brukes til noe slikt?

vekkerklokke-med-kamera-3Det vi prøver å si er altså at en vekkerklokke sannsynligvis vil være plassert på soverommet, og ettersom man vil ha en klokke som også kan filme, ønsker man nok å kapre noe av aktiviteten som foregår her. Husk bare da å informere partneren! Ville du selv likt å blitt filmet på soverommet uten at du visste om det? Med mindre det er en utro partner du ønsker å avsløre, da. Nå skal vi ikke gi deg flere ideer hva til hva dette spionkameraet kan brukes til – det får du finne ut av selv.

En vekkerklokke med kamera kan også være veldig praktisk. Til tross for at store deler av den «moderne befolkningen» bruker mobiltelefonen som vekkerklokke kan det være greit å ha en reserveklokke til anledninger hvor det er viktig at du kommer deg opp. Det er jo også en viss sjarm med å ha en vekkerklokke plassert på nattbordet, og du slipper å alltid ha med deg telefonen inn på soverommet.

Ikke minst – bruker du vekkerklokken med spionformål vil de aller færreste fatte mistanke mot den. Det er jo helt normalt å ha en vekkerklokke! Kanskje litt gammeldags bare, men allikevel. Det er bare å huske å bruke til sitt egentlige formål innimellom slik at du ikke får spørsmål om hvorfor du absolutt skulle ha en vekkerklokke.

For deg som ønsker å spionere hos andre eller ett eller annet sted utenfor hjemmet vil nok ikke denne vekkerklokken med kamera være riktig produkt. Det er ikke normalt å drasse med seg en vekkerklokke verken på jobb eller ferie, så den blir nok stående på nattbordet. Hvis du skal filme i farten anbefaler vi heller et spionkamera forkledd som en klokke eller et action kamera som kan kapre i høye hastigheter.

Til sist kan vi også påpeke at det for de aller fleste vil være svært pussig om vekkerklokken skulle finne veien ut av soverommet, og dine dager som spion vil mest sannsynlig være talte. Bør ikke plasseres i stuen eller på badet, men kan kanskje fungere på barnerommet for å avsløre om poden er en ivrig nattevandrer. Pass bare på at du kjøper deg en vekkerklokke med kamera som har bevegelses- eller lydsensor for opptak. Da slipper du å se igjennom timesvis med video som viser et tomt rom.