SECTOR ALARM – hva får du?

Sector Alarm

Sector Alarm er en leverandør av sikkerhet i private hjem. De har i dag ca 400.000 kunder og er en av de største firmaene på det norske markedet for boligalarmer i private hjem. Siden de etablerre seg i 1995 har de også utviklet seg fra å være liten til å bli den nest største alarmleverandøren i hele Norden. Sector Alarm vokser og har avdelinger i Norge, Sverige samt Irland. På lengre sikt ønsker Sector Alarm å bli den største leverandøren av boligalarmer i Europa. Ring de i dag på tlf: 08090

Noen tips for å sikre boligen din mot innbrudd

Mange har dessverre hatt innbrudd i hjemmet sitt. Det finnes mange måter for å forhindre, eller for å gjøre ting det vanskeligere å bryte seg inn i hus, hytter eller leiligheter.

• Naboer kan gå sammen og sørge for felles tilsyn av eiendommene når andre ikke er hjemme. Hente post, måke snø, klippe gress og bruke hverandres søppelkasser og parkeringsplasser er effektive virkemidler for å få tyven til å tro at folk ikke er bortreist. Man bør sørge for at hus/leilighet alltid ser bebodd ut.
• Ikke oppbevar noe verktøy, redskaper eller stiger som tyvene kan bruke for å komme seg inn lett tilgjengelig.
• Sikre alle vinduene godt, spesielt kjellervinduer, som ofte er gamle og enkle å bryte opp.
• Sett opp sensorstyrte lamper og lys ute som skrur seg på når de oppdager bevegelse utenfor boligen.
• Installer FG-godkjent alarm som er tilknyttet en alarmsentral.
• Sett opp klistremerker. Merk boligen godt både på dører og vinduer at boligen er sikret med alarm.

I boligalarmen fra Sector Alarm er FG-godkjent innbruddsalarm med eget kamera standard. Med Sector Alarm samt gode naboer og sunn fornuft om hvordan du etterlater huset ditt når du reiser bort kommer du en lang vei mot å unngå innbrudd.

Tyven velger som regel bolig uten alarm

”Min erfaring er at kriminelle nesten alltid velger å bryte seg inn i et hus uten alarmer montert. Innbruddene vi ser i hus med alarm har en annen rate enn i hus helt uten alarm”, sier Runar Skarnes, han er fagansvarlig ved Operasjonssentralen i Oslo politidistrikt.

Ved å installere en en godkjent alarm, og merke boligen din godt kan du redusere risikoen for innbrudd med en god del. Velger du en alarm fra Sector Alarm får du også blant annet brannalarm, et kamera som har bildeverifisering, en gratis app så du har full kontroll på hjemmet ditt via en smarttelefon.

En bevegelsesdetektor med kamera vil raskt reagere ved innbrudd. Dersom bildene bekrefter innbrudd, kontaktes politi umiddelbart. Med nøkkel til boligen vil vi kunne utføre en innvendig sjekk og reparere eventuelle skader på dører og vinduer v.h.a. låsmester/glassmester e.l. En vekter vil alltid sikre boligen og forlate ditt hjem med alarmen på.

Fordeler med innbruddsalarm med bildeverifisering

– Bildeverifisering gjør at det kan handles riktig og målrettet hvis det oppstår en situasjon.
– Når man merker boligen med skilt og andre merker som tydelig viser at boligen er sikret av Sector Alarm gir det en preventiv effekt mot innbrudd.
– Tyvene velger som oftest hus og boliger som ikke har installert alarm fordi de foretrekker minste motstands vei og for å kunne jobbe i fred.