Skjult kamera er den diskrete løsningen

Skjult kamera er den diskrete og effektive løsningen hvis du vil overvåke kontoret ditt, stuen din eller butikken din. Det er dessverre mange eksempler på tyveri i hjemmet og i bedrifter, men med et diskret skjult kamera kan du komme tyvene i forkant. De skjulte kameraene våre kommer i forskjellige utforminger, størrelser og med forskjellige oppløsninger. Derfor kan du lett finne et skjult kamera som passer til behovene dine. Hos Spyworld har vi et stort utvalg av videoovervåking og tilbehør til videoovervåking – spionkameraer. Vi har forhandlet kameraer i mange år og vet hva du trenger. Hvis du har spørsmål om våre skjulte kameraer eller annet i utvalget så kan du lett og raskt komme i kontakt med oss pr telefon eller epost.

Den komplette løsningen

Skjult kamera røykvarsler

Film i det skjulte med skjult kamera i røykvarsler

Et skjult kamera kan fint klare oppgaven hvis du vil overvåke en del av huset eller bedriften. Hos oss finner du mange forskjellige løsninger i forskjellige prisklasser som passer til både private og næringsliv. Med et skjult kamera fra Spyworld får du det du trenger når boligen eller virksomheten skal sikres. Løsningene våre kan inkludere skjulte kameraer, minnekort og fjernkontroller.

Hvordan får et skjult kamera strøm?

Et skjult spionkamera er typisk batteridrevet og skal derfor lades opp etter/før bruk. Dette foregår via en medfølgende USB kabel som skal tilsluttes en bærbar PC, stasjonærdatamaskin, strømbank eller lignende. Det er likeledes mulig å lade opp et skjult kamera via din vanlige 220V USB lader til din iPhone, SmartPhone eller annen enhet ved å tilslutte USB kabelen til stikkontakten. Det er mulig å installere et skjult kamera trådløst ved for eksempel å henge opp røykvarsleren med spionkamera, og senere lade opp enheten etter bruk.  Enkelte spionprodukter har medfølgende strømforsyning, da disse krever mer strøm enn mindre spionkamera.

Hvor lang tid kan et skjult kamera ta opp?

Varigheten av opptak er svært varierende alt avhengig av hvor stort minnekort somer montert i enheten, samt i hvilken oppløsning denne tar opp. Batteriet vil oftest bli utladet før minnet er fullt. Våre batteridrevne produkter kan typisk holde strøm mellom en og tre timer.

Hvordan overfører jeg over opptak fra et skjult kamera til datamaskinen min?

De fleste skjulte kameraer inneholder enten innebygget minnekort eller de har mulighet for sette inn et micro SD kort hvor opptakene lagres. De lagrede opptakene fra det skjulte kameraet kan enten overføres til en datamaskin via en USB kabel eller via minnekort. Datamaskin og kameraet skal tilsluttes via en medfølgende USB kabel, så kan opptakene overføres til en datamaskin på samme måte som en alminnelig USB minnebrikke. Kabelen som brukes til overførsel er oftest en standard micro USB kabel.

En annen metode til å overføre data fra kamera til datamaskin er ved å sette inn et SD minnekort direkte i kortleseren i datamaskinen. Det skjult kameraets minnekort vil være i mikroformat, så det kan som regel ikke installeres direkte i din bærbare pc eller datamaskin. Imidlertid kan man bruke en kor adapter som kan omforme ditt micro SD kort til en vanlig SD kortstørrelse. På denne måten vil du kunne sette inn minnekortet ditt på normalt vis.

Kan jeg se det skjult kameraet mitt direkte på min iPhone eller smarttelefon?

Skjult kamera klokkeVi har enkle enheter som kan kobles opp på iPhone, iPad, smarttelefonog lignende. Det er imidlertid de færreste som har denne funksjonen, siden produktene er selvstendige. med det menes at de er designet for å ta opp kort og fleksibelt uten strømforsyning. De fleste skjulte kameraer har innebygget batteri, og kan dermed ta opp uten at en lader er tilslutte. Det vil være angitt på produktspesifikasjonen for hvert enkelt spionkamera, om det vedkommende produktet er kompatibelt med WiFi nettverk eller på annen måte kan interagere med Apples iPhone og iPad eller Android SmartPhones.

Hvordan ta opp på et skjult kamera?

Spionutstyret vårt kan ta opp på forskjellige måter. Vi har både skjult kamera med sensor, med fast bevegelse og manuelt opptak. Vi henviser til det spesifikke produktets spesifikasjoner for å angi, hvilke opptaksmuligheter spionutstyret har. Som beskrevet under avsnittet om hvor lang tid et spionkamera kan ta opp så avhenger opptakskapasiteten av batteriets levetid.

Skjult kamera er ikke bare noe som hører til i James Bond-filmer. De finnes også i virkeligheten, og her hos Spyworld finner du til en billig pris et bredt utvalg av skjulte kameraer som er skjult i dagligdagse bruksgjenstander. Vi fører for eksempel kulepenn med skjult kamera slik at du ubemerket kan ta opp andre folks gjøremål mens du ser ut til, i all uskyldighet, å løse kryssord. Kanskje er du mer interessert i å ta opp hva som foregår i hjemmet ditt når du ikke er til stede?

Til det formålet kan du benytte deg av for eksempel en tøyknagg eller en røykvarsler med innebygget skjult kamera. Mulighetene er mange, og du vil ta opp video i det skjulte finner du et passende spionkameraer her – det kan være skjult i et armbåndsur eller i en vekkerklokke, et par solbriller eller et speil. Har du spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss.

Klikk her for skjulte kameraer med WIFI

Klikk her for skjulte kameraer uten WIFI

FBI brukte skjult kamera i gisseldrama