Personvernerklæring

Personvernerklæring

 

1. Generelt

Dette er en personvernerklæring for Spyworld.no. Denne omhandler hvilke personopplysninger vi henter inn, og hvordan vi lagrer dem. Felles Media AS ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for personopplysningene som hentes inn. Der daglige oppgaver er delegert, vil det fremgå av punkter under. Det er kun oppgavene, og ikke ansvaret som er delegert.

Felles Media AS er meget opptatt av din sikkerhet. Vi innhenter og benytter personopplysninger i hht. gjeldende lov, slik det følger av personopplysningsloven og EUs personvernforordning nr. 2016/679 (GDPR).

Endringene i den nye lovgivningen gir deg rett til innsyn, i tillegg legger loven stor vekt på samtykke. Dette innebærer at du selv har rett til å bestemme hvilke personopplysninger som hentes inn, og hvem som skal bruke dem.

Du har derfor til enhver tid rett til innsyn i personopplysninger lagret hos oss. Vi er pliktet til å gi deg en oversikt over hvilke personopplysninger som er lagret, hva de benyttes til, formålet med dem, og hvor lenge disse skal lagres. Du kan også kreve dine opplysninger slettet, med mindre vi er pålagt i annen lovgivning å beholde disse. Dersom du ønsker innsyn, endring eller sletting av dine personopplysninger hos oss, send en epost til post@spyworld.no

Du kan også, etter den nye personvernloven, kreve dine opplysninger overlevert til deg selv eller annen behandlingsansvarlig (dataportabilitet). Du vil da få et dokument med dine opplysninger sendt deg digitalt.

Har du andre spørsmål vedrørende den nye personvernloven, eller hvordan vi behandler dine personopplysninger, kan du ta kontakt med oss på post@spyworld.no

2. Personopplysninger

Personopplysninger i forbindelse med ordre:
NB! Felles Media AS oppbevarer IKKE sensitive data som kredittkortnummer, personnummer eller fødselsdato. Se også punkt 6.

Personopplysninger som hentes inn i forbindelse med en ordre er kontaktinformasjon og betalingsinformasjon. Dette kreves for å kunne gjennomføre en avtale med deg i forbindelse med ditt kjøp. Personopplysninger tilknyttet betaling av en ordre er begrenset til ansatte som benytter denne informasjonen i forbindelse med ordrebehandling. Når du gir ut personlig informasjon, slik som adresse, telefonnummer, kredittkort, o.l. til en internettbutikk, bør du alltid sørge for at siden du er på er beskyttet via SSL (Secure Socket Layers; en standard for kryptering av informasjon) dette vises med et bilde av en lås i nedre kant av browseren. Handler du på spyworld.no skal det alltid være en sikker kobling.

Vi kan også benytte opplysningene til å informere deg om forsendelse, i forbindelse med retur og angrefrist, reklamasjon og garantier på ditt kjøp. Behandlingsgrunnlaget er ditt samtykke, og du kan trekke dette tilbake når som helst. Vi er pålagt å oppbevare en del informasjon i forbindelse med regnskapsføring og garanti og returhåndtering. Denne informasjonen lagres hos oss i 10 år, for å kunne tilby deg så god som mulig service.

Dersom din handel blir avbrutt, sender vi deg e-poster med en påminnelse om de produktene du la i din handlevogn. Dette gjør vi som en ekstra kundeservice for å gjøre kjøpsopplevelsen hos oss så smidig og enkel som mulig.

Cookies:
Vi henter også inn informasjon når du benytter deg av tjenestene våre, ved hjelp av ulike Cookies. Denne informasjonen benyttes til å forbedre våre tjenester, og til å analysere brukerdata. Ved å benytte deg av våre nettsider, samtykker du til vår bruk av Cookies. Behandlingsgrunnlaget for informasjonen som hentes ut, er ditt samtykke. Dette kan når som helst trekkes tilbake. Du har krav på å vite om hvilke opplysninger som behandles, hva formålet er, og hvem som behandler opplysningene, jf. Lov om elektronisk kommunikasjon §2-7b.

CookieTypeDurationDescription
Google Analyticspyworld.nosessionAnalysekapsel som settes av Google Analytics for å for å skille mellom brukere og samle data om antall besøk og handlinger.
Google Analyticspyworld.no1 dagAnalysekapsel som settes av Google Analytics for å for å skille mellom brukere og samle data om antall besøk og handlinger.
Google Analyticsspyworld.no2 årAnalysekapsel som settes av Google Analytics for å for å skille mellom brukere og samle data om antall besøk og handlinger.

Hvordan unngå cookies
Dersom du ikke ønsker å tillate bruk av cookies, kan du når som helst endre dette i nettleserens innstillinger. Vi gjør deg oppmerksom på at ved å ikke tillate bruk av cookies, vil flere funksjoner på våre nettsider ikke fungere.

3. Personopplysninger som deles med andre

Vi deler ikke personopplysninger med andre, med mindre det er nødvendig for å oppfylle en avtale med deg. Opplysninger som kan deles med andre er eksempelvis kontaktinformasjon til tredjepart dersom det er snakk om direktelevering, eller til fraktselskap for levering av varer. Deling av informasjon som dette er regulert gjennom en databehandleravtale, og Felles Media AS er den behandlingsansvarlige.

4. Upassende informasjon, innhold for barn.

Vi gjør vårt beste for å unngå at upassende informasjon blir vist på sidene våre. Ingen av sidene våre er rettet mot barn, og ingen av sidene er støtende for barn.

5. Hvordan ivaretar vi din sikkerhet online?

Vi benytter kryptert kommunikasjon for all overføring av sensitive data. Dette betyr at hele bestillingsprosessen, fra du legger inn e-postadressen din (enten som ny eller eksisterende kunde), vil være kryptert.

6. Betalingsløsninger

Dersom du betaler med bank/kredittkort lagrer vi ikke kredittkortopplysninger, da vi benytter oss av Bambora.no og bruker Bambora sine løsninger som betalingsløsning. Dette for å sikre at dine opplysninger tas godt vare på, og effektiv behandling av belastning, kreditering etc. Kortopplysningene dine blir kun brukt i forbindelse med gjennomføring av en ordre. Ingen ansatte hos Felles Media AS kan se ditt kortnummer eller annen betalingsinformasjon som kan misbrukes.

7. Endringer i personvernerklæringen

Ved eventuelle endringer i vår personvernerklæring, vil disse legges ut her med oppdatert endringsdato. Vi oppfordrer deg til å holde deg oppdatert, og regelmessig lese vår personvernerklæring. Ved større endringen, vil du bli kontaktet via epost, eller endringer kan også legges ut på våre nettsider, sosiale medier etc.

Ønsker du at spyworld.no retter eller sletter dine opplysninger, eller du ønsker å få utlevert dine personopplysninger lagret av spyworld.no, så ta kontakt med oss på e-post post@spyworld.no

Postadresse:
Felles Media AS
Rustadgata 40
3187 Horten

Tlf: 920 85 075

Dersom du har innsigelser på hvordan vi behandler dine personopplysninger, kan du rette en klage til Datatilsynet.

Oppdatert den: 01.10.2018