Mange spioner ønsker ikke å være til stedet når de skal bruke skjult kamera for avsløre noen. Da kan man plassere ut et statisk spionkamera som er skjult som en hverdagslig gjenstand. Men dersom det kreves at man selv er til stedet for å filme, nytter det ikke å dra med seg en spionkopp eller en vekkerklokke. Da passer det bedre med et produkt som er alle spioners drøm – et spionkamera forkledd som en skjorteknapp! Endelig skal du få bli en ekte superspion … eller du kan bruke den på konsert, fotballkamp eller på andre arrangementer.

Du har kanskje lurt på hvordan de har klart å skjule kameraet når du ser på opptak hvor det er filmet fra en vinkel hvor det er tydelig at kameraet er festet på en person. Ofte er det da brukt et kamera skjult i en skjorteknapp, slik at det er nærmest umulig å oppdage uten nærmere undersøkelser. Og det er vel ikke så veldig normalt å analysere skjorteknappene til personer du møter? Med mindre hele skjorten skal av, da.

knapp-kamera-skjorteEt spionkamera skjult i en skjorteknapp er altså perfekt for å filme ting du selv ser, samtidig som du ikke ønsker at andre vet at du filmer. Om du prøver å få noen til å tilstå at de har stjålet noe fra deg, kan det være greit å ha tilståelsen på tape. Skjorteknapp-kameraet er ikke minst en svært stilig gadget som du garantert kommer til å finne mange morsomme bruksområder til. Vi tar neppe feil om ikke denne blir fast som en av knappene på favorittskjorta di.

Når det er sagt så er det jo faktisk ikke så alt for vanskelig å avsløre spionkameraet – dersom det hele blir for intimt. Ikke bruk dette på stevnemøter! Selv om selve linsen er skjult i en skjorteknapp, er ofte slike kameraer litt større på innsiden av skjorten. Det må jo være plass til minnekortet og resten av kamerateknologien. Dette kan skape svært uheldige situasjoner dersom det er noen form for beføling inne i bildet. Vi kan også fraråde deg og utstyre deg med et slikt spionkamera om du skal igjennom en kroppsvisitering. Du har vel sett en Hollywood-film hvor agenten sjekkes for skjulte mikrofoner eller kameraer? Det er ikke alltid det ender like godt for helten i slike situasjoner.

Skjorteknapp-kameraet fungerer svært dårlig til å filme i statiske situasjoner. Der hvor du kan legge fra deg en minnepenn med kamera eller en bordklokke forkledd som et spionkamera, funker det svært dårlig å «tilfeldigvis» legge fra seg en skjorteknapp. Det kan jo være mulig å feste den på veggen eller andre steder, men allikevel, der fins langt bedre spionkameraer for det formålet. Dermed er slike kameraer kun anbefalt for de som virkelig liker å leke spioner, og ikke de som kun driver med overvåkning.