Men det gjelder vel ikke deg og din kjæreste? Utroskap er noe som gjelder andre. Allikevel viser alle statistikker og undersøkelser at dette er et økende problem i dagens samfunn. Har sett påstander om at 7 av 10 har vært utro. Om dette stemmer vet jeg ikke, men at problemet er økende stemmer nok. Eller har det alltid vært sånn og det er metodene for avsløring som har blitt bedre?

Jeg vet ikke det heller jeg. Og ikke skal jeg mene noe om det i denne artikkelen heller.  Men at metodene for avsløring har blitt bedre hersker det ingen tvil om. Teknologisamfunnet og utviklingen slår begge veier. Lettere å holde kontakt med elskeren, men også lettere å bli avslørt dersom kjæresten / partneren din får mistanke.

For enkelhetens skyld lar jeg i denne artikkelen kvinnen i forholdet være den utro, og mannen den bedratte. Dette kunne like gjerne vært omvendt selvfølgelig. Eneste grunnen til at jeg gjør det er for å slippe å skrive han/hun eller elsker/elskerinne hver gang. Husk også at ubegrunnet mistanke og spionasje som blir oppdaget kan også ødelegge et forhold. Og mange former for denne type spionasje kan også være straffbart.

Så hvilke muligheter har man til å spionere og evt. avsløre en utro kjæreste / partner? Partnerens pc er i dag lett å overvåke. Det finnes i dag mengder med spionprogram og hardware som kan overvåke alt som skjer på en PC. For noen hundrelapper kan du kjøpe deg en keylogger. Mobiltelefoner og særlig da di såkalte smarttelefonene har de samme mulighetene.

Gps tracker er også en mulighet. Når hun sier at hun skal på besøk til en venninne, kan denne lille dingsen plasseres på et skult sted på bilen hennes. Ved hjemkomst er det bare å hente trackeren, koble den til en PC og sjekke ruta hun har kjørt og hvor hun har stoppet. Viser skjermen at det har vært en lang stopp ved et tvilsomt hotell savnes det en god forklaring.

Spionkameraer finnes i en rekke størrelser og utførelser. Du får alt fra veggklokker til kulepenner med innebygde kameraer. På den måten kan du da spionere på hva som skjer hjemme mens du er ute og reiser.

Husk bare det faktum at å overvåke andre kan bryte mot norsk lov. Og det er jo ikke sikkert hun har noen på si heller. Men å spionere på en kjæreste kan få frem ting i lyset som du egentlig ikke vil vite…