I ekte James Bond stil kan du nå kjøpe solbriller (se www.brillz.no) med kamera hos Spy World. Med denne typen briller er det enkelt å filme i det skjulte uten å vekke oppsikt, og det beste av alt er at opptakene er i HD, noe som gir klare og gode bilder. Har du lyst til å leke ekte spion er dette noe for deg, og for kun kr 699 kan du sikre deg et eksemplar. Sjekk denne siden for å kjøpe!

Er det lov?

Når en skal filme andre er det alltid norsk lov som gjelder, og den sier kort oppsummert at en kun kan filme andre om en har tillatelse fra de som filmes (om de er hovedmotivet i filmen). Dette gjelder spesielt om du publiserer videoer på Facebook eller andre sosiale medier. Du bør sette deg inn i både personopplysningsloven og åndsverkloven om du skal filme andre personer og publisere på nett. Les mer her i såfall.

360 graders video

Nå kan du også filme 360 graders video med solbriller, men dette er selvfølgelig litt dyrere enn de variantene vi har på vår side, spesielt siden det filmes med 4 HD-kameraer. Ganske Hi-tech, eller hva?

Du kan også sjekke ut denne videoen for å se denne typen solbriller i aksjon: http://www.digitaltrends.com/photography/orbi-prime-camera-sunglasses/