Man bruker mobiltelefonen til alt nå til dags. Som vekkerklokke, kamera og til å surfe på internett med. Hvorfor ikke bruke den til å avlytte noen hemmelige samtaler? Det finnes mange stilige gadgeter for spionfriken, men å gjennomføre en romavlytting ved å bruke mobiltelefon – det blir ikke mye kulere enn dette. Til og med James Bond og Fantonald ville drept for å få kloa i en slik!

Med avlytting via mobiltelefon er du alltid beredt – nærmest uansett hvor du befinner deg. Mottakeren, som er her, fungerer som en vanlig mobiltelefon, bare at den ikke har høyttaler, slik at lyden kun beveger seg den ene veien. I praksis betyr det at du kan befinne deg i karibien og lytte til samtaler som foregår hjemme i leiligheten din. Ring til mottakeren og få svar umiddelbart – akkurat som en ekte spion ville gjort det.

Boksen som inneholder en mottakeren kan plasseres hvor du vil – på kontoret, hjemme eller i bilen. Eller du kan plassere den i lommen til noen, kanskje en av dine utsendte kompanjonger, og lytte til det som blir sagt i personens nærvær. Det eneste som du er nødt til å tenke på er at mottakeren krever et SIM-kort. Det betyr altså at du må sette mottakeren på et sted som har mobildekning. Dermed kan vi ekskludere avlytting av kjellere, bunkere og andre rom hvor dekning er fraværende. I slike situasjoner finnes det mer egnet avlytningsutstyr.

Avlyttingsutstyr blir ikke veldig mye mer avansert enn dette. Det perfekte utstyret for deg som ønsker å avsløre noen andres dårlige gjerninger. Med en litt funksjonell telefon kan du bruke denne til å ta opp samtalen, og sikre deg håndfaste bevis, som senere kan overføres til en datamaskin eller et annet medium.

Utstyr som dette kan brukes stort sett uavhengig av telefontype – du behøver altså ikke en kjempeavansert smarttelefon for å drive romavlytting via mobiltelefon. Så lenge den er kapabel til å utføre anrop så fungerer resten av utstyret som en vanlig telefonsamtale. Husk bare å tenk på hvor du plasserer boksen. Batterilevetiden er sjeldent evig, slik at du blir nødt til å hente den en eller annen gang. Du må også tenke på å gjemme den godt, for i motsetning til spionkameraer som ofte er forkledd som en gjenstand, vil denne dingsen bli avslørt relativt raskt dersom den blir funnet.

Kilde: www.islandcasino.com