Spioner flest vil ikke spionere på barn, og mange vil si at det er moralsk forkastelig å spionere på sine egne barn. Da er det bedre å oppklare det på andre måter. Men i noen situasjoner vil det være høyst nødvendig, og da er det viktig med det rette utstyret. Et spionkamera finnes i alle mulige forkledninger, men dersom det skal gli inn med de mange leketøyene på barnerommet fins det ikke noe bedre enn å skjule det i en legokloss. Benytt vanlige klosser til å bygge et slott – og du kan filme uten at noen fatter mistanke!

Alle barn leker med LEGO – eller burde gjøre det. Den danske oppfinnelsen utvikler kreativiteten, og dersom barna dine ikke har fått legoklosser enda, har du nå en god unnskyldning til å gå til innkjøp av det. For dette spionkameraet fungerer særdeles dårlig alene, slik at det krever flere dersom forkledningen skal være effektiv. Du slipper heldigvis å anskaffe deg en hel haug med legokameraer, ettersom det fungerer som en helt vanlig legokloss, og kan bygges sammen med resten av legoklossene.

Vi kan tenke oss til realistiske scenarioer hvor dette kameraet kan brukes. Barna skjuler noe for deg, og nekter å fortelle sannheten. Legokameraet kan plasseres på barnerommet som en del av et legoslott. Vel, nå skal vi ikke gi deg flere slike ideer til hvordan du kan bruke skjult kamera mot dine egne barn. En annen situasjon som kan være mer alvorlig er barnevakten.

Mange mammaer og pappaer kvier seg for å ansette barnevakter. Ikke alle finner noen de kjenner, og det fins mange uærlige sjeler der ute. Mange vil heller ikke merke at noe er blitt frastjålet – eller kanskje får ikke poden deres den behandlingen du forventer av barnevakten? Skjult kamera har flere ganger blitt brukt for å avsløre uærlige sjeler i hjemmet, og med dette legokameraet kan du se alt som foregår på barnerommet når du selv ikke har anledning til det.

Et intelligent spionkamera forkledd som en legokloss er lett, lite og fleksibelt, men i motsetning til andre spionkameraer passer det ikke inn i alle situasjoner. Der hvor en bordklokke eller en klesknagg faller naturlig i alle husets rom, kommer en legokloss til kort, samme hvor intelligent den er. I de fleste hjem vil den kun passe inn på barnerommet eller i kjellerstua. Men dog passer det ekstremt godt inn her, slik at du som virkelig ønsker å spesialisere deg som spion treffer blinken med et legokamera. Dette kameraet har ikke kunstig intelligens, men ansees for å være ganske smart i og med at det har bevegelsesdetektor.