Hvilket armbåndsur skal du velge? Går du for den klassiske, stilfulle looken, eller kjører du en avansert digital klokke som kan utføre langt mer enn å bare vise tiden? Om du er på utkikk etter et stilig armbåndsur som kan gjøre noe ekstra, eller rett og slett trenger et spionkamera som du enkelt kan bære med deg uten at noen fatter den minste mistanke – da bør du ta en nærmere titt på en spionklokke.

klokke-med-kamera-2-vanntettEn klokke med kamera kan altså være perfekt for å fange opp samtaler som du mener bør foreviges, eller hendelser som foregår i en viss aktivitet (det kan se litt pussig ut at du holder armbåndsuret ditt i en spesifikk retning over lengre tid). Men denne spionklokken behøver ikke bare brukes til spionasjeformål – man vet aldri når man har bruk for et kamera i dagens samfunn.

De fleste har i dag en mobil- eller smarttelefon utstyrt med kamera. Og det kan være greit alltid ha muligheten til å filme eller knipse bilder. Med en klokke utstyr med kamera er du sikret at du alltid har kameraet med deg. Armbåndsuret forlater sjeldent håndleddet ditt, og er lett tilgjengelig dersom det skulle skje noe akutt. Kanskje er du vitne til en viktig hendelse som bør dokumenteres. Mange av de store nettavisene betaler store summer for leservideoer som er kapret i det øyeblikket en spesiell hendelse foregår. På denne måten kan du plutselig tjene inn pengene du betalte for klokken – med en solid bonus!

Men dersom det er spionasje du ønsker å drive med, fungerer en spionasjeklokke best for å filme i situasjoner hvor du selv er til stedet. Man kan selvfølgelig plassere den eller legge den fra seg på alle tenkelige steder, men sannsynligheten for at noen flytter på den eller rydder den vekk er stor. Du kan også komme til å slite med å plassere klokken i en naturlig posisjon samtidig som den filmer akkurat det du ønsker å filme. Til dette anbefaler vi mer statiske spionkameraer, som kan være skjult i en klesknagg eller en bordklokke.

Hvis du skal kjøpe deg en spionklokke bør du selvfølgelig først gå etter utseende. Mange menn bruker i dag en klokke mer som en pyntegjenstand enn for å sjekke tiden. Dersom du normalt sett bærer stilige klokker vil også kanskje dine venner reagere dersom du plutselig stiller opp med et kjipt armbåndsur.

Klokker er ofte vanntette – så hvorfor ikke kjøpe deg en spionklokke som kan filme under vann? Da har du plutselig en unik mulighet til å fange levende bilder, også på ferie eller i andre våte, omgivelser. Da slipper du også å tenke på at armbåndsuret må av selv om du havner i en situasjon hvor fuktighet er representert.