Hvor ofte har man ikke stått i en situasjon hvor man skulle ønske man hadde et kamera lett tilgjengelig for hånden? Være seg man plutselig så noe man burde ha tatt et bilde av for å vise andre, eller ungene sitter i nettopp den posituren man ønsker å huske for ettertiden, eller man står og skal forklare for noen hva det er for en dings man mangler til bilen, men ikke husker hva den heter?

Riktignok har de aller fleste et kamera på mobiltelefonen sin, men de er ikke alltid like enkle å bruke, spesielt ikke i de tilfellene man har dårlig tid, og så er det jo gjerne det faktum, at ved å trekke frem et kamera, ofte ødelegger det magiske i øyeblikket. Man vekker for mye oppsikt slik at fokuset flytter seg.

Andre ganger igjen er det ikke ønskelig å la andre vite man enten fotograferer eller videofilmer en hendelse, og da er det praktisk med innretninger som gjør dette på en diskré og lite oppsiktsvekkende måte. En enkel og fullt ut fungerende penn (og her) og en nøkkelring (og her), begge med kamera, kan nå hjelpe deg med dette.

Disse to høyst dagligdagse gjenstandene hverken vekker oppsikt eller er unormale å ha med seg stort sett overalt, og ingen reagerer hvis du håndterer dem i noen som helst situasjon. Begge deler kan ligge fremme på et kafebord uten at noen finner det det minste merkelig, og man kan gå fra dem på kontorpulten sin for eksempel finne ut hva som skjer der inne når man selv ikke er der. Hvem gjemmer kaffekoppen din, eller hvem stjeler stiftemaskinen? Dette kan man nå få svar på, uten at den skyldige vil forstå hvordan i all verden vedkommende ble avslørt.