• Firmaer kan trenge et skjult kamera for å holde øye med de ansatte. Gjør de ansatte jobben sin når ikke sjefen er der? Er det noen som stjeler fra firmaet? Penger eller varer?
    • De som eier eller leier en leilighet kan holde øye med ting som skjer i leiligheten. Det være seg snekkere, rørleggere, elektrikere eller andre som skal utføre en jobb. Vasker virkelig vaskehjelpen skikkelig? Kommer hundepasseren for å gå tur med hunden eller lar han hunden gjøre fra seg på badet? Får dyrene mat? Har en nabo en ekstranøkkel og kommer på uanmeldt besøk?
    • Foreldre kan sjekke om barnevakten tar godt vare på barna. Hva gjør barnevakten? Inviterer venner eller drikker/bruker narkotika?

Selv om du er en av de ovennevnte er det ikke sikkert at det er 100% sikkert at du trenger et skjult kamera. Men hvorfor ikke være på den sikre siden? Et skjult kamera kan døyve mistanken din om at noe foregår. Slike kameraer har avslørt mange utro tjenere og slemme barnevakter. Hvis du mistenker noe, få deg et skjult kamera, det kan spare deg mange bekymringer.